Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blixt FL-300R

Olympus Blixt FL-300R

Artikelnummer: 318167
  • Kan kontrolleras direkt från kamerans LCD
  • Silverfinish och passar den klassiska looken på PEN modellerna
  • Den får lätt plats i alla kameraväskor eller i fickan
1 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Olympus FL-300R
Den här kompakta blixten är lätt men kraftfull och möjliggör mångsidig och kreativa ljusval även i knepiga situationer med svagt ljus. Det finns inga irriterande kablar heller, tack vare fjärrkontrollens (RC) trådlösa funktion. Konstruktionen har även en bounce head för indirekt blixt set-up och reglerat ljus nära föremål långt bort. FL-300R blixten har ett ledtal på 28 vid ISO 200 och kan kontrolleras direkt från kamerans LCD. Den får lätt plats i alla kameraväskor, är snygg med en silver finish och passar den klassiska looken på PEN modellerna. Ändå har FL-300R en integrerad wide panel som täcker fältet upp till en Micro Four Thirds optik med fokuslängd 9 mm.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.