Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

CS-48PR wrap svart/brun

Olympus CS-48PR wrap svart/brun

Artikelnummer: 1025064
1 499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kompakt skydd för Olympus PEN-F
Med din PEN-F inlindad i denna wrap av äkta läder skyddas kameran mot damm och repor när du exempelvis förvarar den i väskan. Det är enkelt att använda och snöret ger en åtsittande och säker passform. Skyddets mjuka insida fungerar även som putsduk.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.