Dot Sight EE-1 till E-M5 Mark II

Olympus Dot Sight EE-1 till E-M5 Mark II

Artikelnummer: 1017564
1 399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Dot Sight
Denna externa dot sight är perfekt att använda vid telefotografering av exempelvis fåglar. Detta tillbehör hjälper dig att fånga motiv som befinner sig långt bort. Den drivs med myntformade batterier och behöver därför inte få ström från kameran.

Damm- och stänksäker.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.