Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dubbel blixthållare FL-BKM03

Olympus Dubbel blixthållare FL-BKM03

Artikelnummer: 315631
2 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Olympus FL-BKM03
Om du använder en blixhållare vid makro- och höjdformatsfotografering så kan du undvika onaturliga skuggor som kan visas i bilden när den blixten är monterad på toppen av kameran. Med den dubbla blixthållaren, så kan du fritt justera position och vinkel på blixtarna. Det är och också möjligt att använda blixt med alla Zuiko digital objektiv inkl utravidvinkel objektiven. Makrofotografering med dubbla vlixtar är möjlig även om man vill använda den vinklingsbara LCD'n. Om FL-BKM03 dubbel blixthållare används med någon av blixtarna FL-50R eller FL-36R, så kan du använda de trådlösa blixtsystemet och unvika alla kablar.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.