Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Elektronisk sökare VF-4 svart

Olympus Elektronisk sökare VF-4 svart

Artikelnummer: 1004783
2 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar
Olympus VF-4
En löstagbar elektronisk sökare med ögonsensor som känner av automatiskt växling mellan sökare och display. Med den vinklingsbara mekaniken kan du fota från låga vinklar också. Sökaren visar alla bildjusteringar som du gör innan du trycker på avtryckaren.

OBS
För användning av VF-4 med E-PL5, E-PM2, E-M5, E-PL3, E-PM1, E-P3, E-PL2, E-PL1, E-PL1s, E-P2 och XZ-2 måste det inbyggda programmet uppdateras och ögonsensorn fungerar inte.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.