Mångsidig kameraryggsäck med gott om förvaringsutrumme

Olympus Everyday kameraryggsäck

Artikelnummer: 1047611
  • Bekväm konstruktion
  • Kom åt innehållet snabbt
  • Passar ett kompakt kamerahus och fem objektiv
1 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Everyday kameraryggsäck
Filter Nest Mini
Claw Quick Release Shoulder Strap Set
1 988 SEK
Everyday kameraryggsäck
Red Whips 12-pack
Fuktpåsar silica gel 50-pack
1 374 SEK

Mångsidig kameraryggsäck med gott om förvaringsutrymme

En mycket mångsidig kameraryggsäck för utomhus- och vardagsaktiviteter. Ryggsäcken passar kompakta systemkameror och objektiv och är lätt att ta med sig för dig som är på språng.

Fördelar

  • Bekväm konstruktion
  • Kom åt innehållet snabbt
  • Passar ett kompakt kamerahus och fem objektiv

Ryggsäcken har ett löstagbart kamerafacket nedtill med justerbara avdelare med kardborreband som låter dig anpassa det tillgängliga utrymmet så att det passar ett kompakt systemkamerahus och minst fem objektiv. Upptill finns det gott om plats kvar till andra fototillbehör och privata ägodelar. Eftersom kamerafacket inte är fastsytt är det enkelt att ta ur ryggsäcken när du behöver utnyttja allt utrymme i väskan.

Ett laptopfack med dragkedja finns på ryggsäcken med extra vaddering bak, plus flexibla fickor för vattenflaskor eller likande samt justerbara remmar som låter dig fästa t.ex. stativ på båda sidorna. Viklocket ovanpå och locket med dragkedja fram ger dig snabbt tillgång till din utrustning. Dessutom finns det fickor för minneskort, dokument eller andra tillbehör på insidan av dragkedjelocket.

Med justerbara höft- och bröstremmar samt välvadderade axelremmar är det en mycket bekväm ryggsäck att bära. Kameraryggsäcken Everyday från Olympus är tillverkad i svart, vattenavvisande material och är perfekt för både fotografering, utomhus- och vardagsaktiviteter med en botten som är förstärkt och smutsavvisande.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.