Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Filter PRF-D37 Pro 37 mm

Olympus Filter PRF-D37 Pro 37 mm

Artikelnummer: 1009941
549 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Detta skyddsfilter har en mycket tunn kant. Glaset minskar inre reflektioner och ger skarpa bilder med hög kontrast, det ger en tydlig bild och skyddar själva objektivet från oavsiktliga repor. Enkel att fästa och ta bort.

Skyddsfilter 37mm för objektiv.

Passar till:

  • M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ
  • M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 II
  • M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 II R
  • M.ZUIKO DIGITAL 45mm 1:1.8
  • M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:2.8 Pancake

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.