Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Främre objektivlock LC-60.5GL skinn ljusbrun till

Olympus Främre objektivlock LC-60.5GL skinn ljusbrun till

Artikelnummer: 1027647
595 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Skyddslock i läder

Ett linslock till dig som inte bara vill skydda din kamera utan även göra den snyggare på samma gång. Locket levereras med ett säkerhetsband som fästs i kameran och gör att du inte råkar tappa bort locket när det inte sitter fast på objektivet.

Kan användas tillsammans med Olympus LC-37C och fungerar även om du har ett filter monterat på ditt objektiv.

Passar till:

Olympus 14-42mm f/3,5-5,6 EZ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.