Handgrepp ECG-3 till E-M10 Mark II

Olympus Handgrepp ECG-3 till E-M10 Mark II

Artikelnummer: 1021173
849 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Få ett stadigare grepp om din Olympus OM-D E-M10 Mark II genom att använda detta handgrepp. ECG-3 är konstruerad för att användas med teleobjektiv så att du kan zooma in ditt motiv utan att du glider eller vinglar. Tillgång till batterifacket utan att ta bort greppet.

  • Ergonomisk design
  • Integrerad stativgänga
  • Snabb tillgång till batteriluckan

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.