Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Snygg axelremsväska är gjord i äkta skinn

Olympus Kameraväska skinn Just Nude

Artikelnummer: 1024498
  • Passar en PEN-kamera, objektiv och en smartphone
  • Snygg elegant design utan kompromisser på funktionen som kameraväska
  • Axelremmen är avtagbar och kan även användas som kamerarem
1 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Kameraväska skinn Just Nude
Red Whips 12-pack
Väska Cable Management 10 V2.0
1 408 SEK
Kameraväska skinn Just Nude
Minneskortväska SD Pixel Pocket Rocket
Väska Cable Management 30 V2.0
1 518 SEK

Denna kameraväska i snygg axelremsmodell är gjord i äkta skinn. Axelremmen är avtagbar och kan även användas som kamerarem. Väskan är snygg, elegant och har alla de funktionella fördelarna som en vadderad kameraväska invändigt, men det finns också tillräckligt med utrymme för en PEN-kamera, objektiv och smartphone.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.