Ljudinspelare LS-P1

Olympus Ljudinspelare LS-P1

Artikelnummer: 1026678
1 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Digital ljudinspelare med högkvalitativt stereoljud
Med LS-P1 från Olympus får du rent och klart stereoljud tack vare två avancerade mikrofoner riktade i 90°. Inspelaren har en högkvalitativ mikrofonförstärkare som undertrycker störningar och Olympus egenutvecklade codec ger en ljudkvalitet med mindre buller under AD / DA musikkonvertering. Allt detta är förpackat i en elegant och kompakt kropp med metallhölje så robust att du kan ha med den överallt.

LS-P1 stödjer linjära PCM-inspelningshastigheter på upp till 24 bitar och samplingsfrekvenser så högt som 96kHz vilket gör att du får riktigt proffsigt och högkvalitativt ljud - oavsett om du ska spela in en låt, ett samtal eller ljud till en film

Fördelar

  • Två riktmikrofoner ger dig en autentiskt stereoinspelning
  • Intelligent Auto ger dig den rätta känsligheten på mikrofonerna vid inspelning
  • Mikrofoningång 3,5 mm och även hörlursutgång 3,5 mm
  • Röstbalansfunktion jämnar ut olika röster för en tydlig och konsekvent uppspelning
  • Low-cut filter eliminerar störande bakgrundsljud
  • Inspelningsformatet är MP3 och PCM

Du driver ljudinspelaren med 1 st AAA-batteri. Drifttiden är ca 39 timmar. Inspelningen sker till ett MicroSD-kort eller till det interna minnet som är på 4 GB.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.