Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ljudinspelare WS-852 silver + ME-51S mini stereo

Olympus Ljudinspelare WS-852 silver + ME-51S mini stereo

Artikelnummer: 1032982
990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Olympus WS-852 + ME-51s

WS-8523 med ME-51 är en smidig ljudinspelare från Olympus. WS-852 Med ett intelligent auto-läge gör det enkelt och smidigt att spela in konferenser och intervjuer.

Fördelar:

  • Stereomikrofon
  • Intelligent Auto-läge
  • Enkelt-läge
  • Löstagbart USB-minne

Stereomikrofon

Riktade stereomikrofoner med en 90° vinkel levererar en riktig stereokänsla så att du kan känna även de minsta detaljerna i inspelningen. Oavsett var den person som talar befinner sig eller talets riktning, kan du tydligt fånga informationen.

Intelligent Auto-läge

För att lyssna på dina inspelningar mer bekvämt, justerar Intelligent Auto Mode automatiskt inspelningsnivån för att matcha volymen på ljudkällan. När en talare talar mycket högt, minskar spelaren ingångsnivån, och för mjuka röster ökar ingångsnivån - för att alltid ge en jämn nivå på volymen.

Enkelt-läge

Med två olika visningslägen kan du använda din diktafon, även om du är nybörjare. Enkelt läge visar endast väsentlig information i stort teckensnitt och begränsar menyalternativen till ofta använda funktioner. För mer avancerade användare, finns alla funktioner i menyalternativet normalläge.

Löstagbart USB-minne

Spara data enkelt och bekvämt med den inbyggda USB-kontakten. Anslut den bara i din PC eller Mac för att överföra röstinspelningar från enheten till en extern hårddisk. Du kan också använda den som ett USB-minne för att dela dokument.

Levereras med:

  • Ljudinspelare WS-852S Silver
  • Stereomikrofon ME-51S
  • 2x AA batterier
  • Manual

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.