Kampanj
Olympus M.Zuiko Digital ED 25mm f/1,2 PRO
Artikelnummer: 1029092

Olympus M.Zuiko Digital ED 25mm f/1,2 PRO

M.Zuiko Digital ED 25mm f/1,2 PRO

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • Fast normalobjektiv motsvarande 50 mm.
  • Den höga ljusstyrkan gör objektivet lämpligt för porträtt och fotografering i dåligt ljus.
  • Snabb autofokus och AF/MF-omkopplare med avståndsskala
13 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Olympus summer cashback

Få 2000,- tillbaka!

Just nu får du 2000 kronor i cashback när du köper detta objektivet. För att ta del av kampanjen registrerar du ditt köp på Olympus hemsida, här finns även fullständiga villkor för cashbacken. Kampanjen gäller t.o.m. 31/7 – 2022.
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Olympus M.Zuiko Digital ED 25 f/1,2 Pro.

Extremt ljusstarkt objektiv som motsvar 50mm på en fullformatskamera. Objektivet är damm, regn och frostskyddat och har en snabb autofokus, vilket gör den lämplig för alla tänkbara fototillfällen.

Fördelar:

  • Motsvarande 50mm
  • Extremt hög ljusstyrka på f/1,2
  • Snabb och exakt autfokus.
  • Z Coatning Nano för att minska reflexer
  • Hög upplösning över hela bildytan

Olympus PRO-serien

PRO-serien är de tåligaste objektiven ifrån Olympus. Med vädertätning mot fukt och damm samt tålighet mot kyla är detta tänkt att klara av de tuffaste förhållanden. Objektiven är även utrustade med en smidig lösning för att ställa om till manuell fokus genom att dra i fokus-ringen.

Klassisk bildvinkel med modern teknik och hög ljusstyrka.

50mm är en omtyckt och mångsidig bildvinkel. Att kunna kombinera det med hög skärpa, riktigt kort skärpedjup och snabb exakt autofokus är ett krav hos professionella fotografer. Kombinerat med bildstabiliseringen i Olympus PEN och OM-D kameror blir även fotografering i mörker ett nöje.

Fokus på oskärpa

Med en ljusstyrka på f/1,2 ligger mycket fokus på bakgrundsoskärpan. Med en 9-bladig bländare en speciell uppsättning av linselementen förblir oskärpan mjuk och likformad över hela bilden. På samma sätt behålls även skärpan ända ut i kanterna.

Z Coating Nano

Med Olympus Z Coating Nano motverkas störande reflexer i objektivet, så som flares och spökeffekter. Resultatet är en renare bild som kräver mindre efterbehandling.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.