Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Nätadapter F-3AC

Olympus Nätadapter F-3AC

Artikelnummer: 320036
445 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Nätadapter för laddning av batteri i kameran.

Passar till hemmet, kontoret eller andra ställen där strömbrytare finns nära till hands. F-3AC gör det möjligt att ladda batteriet medan det sitter i kameran och utan att behöva använda en batteriladdare, där kameran stödjer laddning via USB. Den är endast för laddning av batteriet, kameran fungerar inte med bara denna nätadapter

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.