OM-D E-M10 III med flexibelt 14-150mm-objektiv

Olympus OM-D E-M10 Mark III silver + AF 14-150/4,0-5,6II ED Zuiko Digital svart

Artikelnummer: 1048031
 • Perfekt resekamera tack vare den kompakta storleken
 • Snabb autofokus
 • Inbyggd 5-axlig bildstabilisering
 • 4K-inspelning av video
 • Vinklingsbar pekskärm
 • Wifi och OI. Share för att dela bilder via telefonen
7 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

OM-D E-M10 Mark III silver + AF 14-150/4,0-5,6II ED Zuiko Digital svart
UV-Filter 58mm PD WMC
Polarisationsfilter Cirkulärt PD-CPL 58mm
8 388 SEK
OM-D E-M10 Mark III silver + AF 14-150/4,0-5,6II ED Zuiko Digital svart
ND-filter ND64 Slim HD IR-Cut 58mm (6 steg)
Blixt Ving V860II till Olympus/Panasonic
10 359 SEK

Liten, kompakt systemkamera med inbyggd bildstabilisering

Med inbyggd sökare, blixt och Wi-Fi har allt hos den här kameran utformats med nybörjare i åtanke och det kompakta huset är inget undantag. Den robusta konstruktionen ligger bekvämt i handen och greppet gör kameran lätt att hålla. Kameran har en vinklingsbar touchskärm, rattar och knappar i metall, texter och ikoner är tydliga och lätta att se på den stora LCD-skärmen. Allt detta hjälper fotografer att vara kreativa på språng.

Fördelar:

 • Liten och smidig
 • Snabb autofokus
 • Inbyggd bildstabilisering
 • 4K Video
 • Vinklingsbar touchskärm
 • iAuto, SCN och AP-läge
 • Bleach Bypass
 • Wifi och OI. Share
 • AF 14-150mm f/4-5,6II ED Zuiko Digital

Snabb autofokus

Om-D E-m10 Mark III har 121 autofokuspunkter med kontrastdetekterande autofokus tack vare en förbättrad processor, TruePic VIII. Med 121 fokuspunkter som täcker större delen av bilden kan du fokusera var som helst på skärmen. Kamerans kontinuerliga AF kan upptäcka motivrörelser och ansiktsprioriteringen och ögonavkänningen gör det lätt att få korrekt exponering och skärpa vid både planerad och spontan porträttfotografering.

Inbyggd bildstabilisering

Tack vare en kombination av TruePic VIII-bildprocessor och Olympus 5-axliga bildstabilisering kan du ta knivskarpa bilder utan stativ under nästan alla förhållanden. Då bildstabiliseringen finns inbyggd i kamerahuset så får du användning av den oavsett vilket objektiv som du monterar på kameran.

Vinklingsbar touchskärm

Du kommer fascineras av resultaten som kan uppnås med Olympus snabba autofokussystem (AF). Genom att använda den snabba AF-pekavtryckaren på E-M10 Mark III kan du fånga det exakta ögonblicket med ett enda tryck på LCD-skärmen och frysa händelserna. Med hjälp av den vinklingsbara skärmen kan du få bilder ur spännande och annorlunda vinklar och kamerans låga vikt och lilla format gör det enkelt och smidigt att hantera dessa vinklar.

AUTO, SCN och AP-läge

AUTO-läget (tidigare iAUTO) har förbättras markant för att ge dig bättre bilder utan oskärpa och upptäcka rörelser till och med i svårt ljus.
Motivläget (SCN) har uppgraderats och hjälper dig att ta kontroll över dina resultat genom att du väljer ett av sex teman med fördefinierade inställningar.
Det avancerade fotoläget (AP) har lagts till, så att du kan finjustera dina bilder och använda mer advancerade fotograferingsmetoderna som till exempel Live Composite och Multiexponering utan att behöva gå via menyn.

Wifi och OI. Share

Med appen Olympus Image Share (OI.Share) är det enkelt att dela dina bilder och videoklipp med vänner över sociala medier utan att först gå via en dator. När du har anslutit till appen kan du använda en smarttelefon eller surfplatta föratt fjärrstyra kameran, överföra bilder och många andra funktioner. Som exempel går det att lägga till GPS-data i foton.

Objektivet

14-150mm motsvarar på en micro 4/3-senso 28-300mm vilket innebär en enorm flexibilitet i ditt fotograferande. Kombinationen av att kunna fota landskap och fina vyer med action är ovanlig och ger en stor fördel eftersom du bara behöver t med dig ett objektiv. Optimalt på resor där du behöver en mångsidighet eftersom fotograferingen oftast blir spontan och oförutsedd.

Levereras med

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.