OM-D E-M10 Mark III silver med AF 14-42/3,5-5,6

Olympus OM-D E-M10 Mark III silver med AF 14-42/3,5-5,6

Artikelnummer: 1035780
 • Liten, smidig och kompakt.
 • Snabb autofokus.
 • Inbyggd 5-axlig bildstabilisering.
 • 4K-video.
 • Vinklingsbar pekskärm.
 • Wifi och OI. Share för att dela bilder via telefonen.
5 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

OM-D E-M10 Mark III silver med AF 14-42/3,5-5,6
LED-Belysning RGB Mobile Light L3
Kameraväska Mirrorless Mover 20 pewter
7 979 SEK
OM-D E-M10 Mark III silver med AF 14-42/3,5-5,6
PS-BLS5/PS-BLS50 1210mAh Olympus kamerabatteri
Blixt Ving V860II till Olympus/Panasonic
8 529 SEK

Liten, kompakt systemkamera med inbyggd bildstabilisering

Med inbyggd sökare, blixt och Wi-Fi har allt hos den här kameran utformats med nybörjare i åtanke och det kompakta huset är inget undantag. Den robusta konstruktionen ligger bekvämt i handen och greppet gör kameran lätt att hålla. Kameran har en vinklingsbar touchskärm, rattar och knappar i metall, texter och ikoner är tydliga och lätta att se på den stora LCD-skärmen. Allt detta hjälper fotografer att vara kreativa på språng.

Fördelar:

 • Liten och smidig
 • Snabb autofokus
 • Inbyggd bildstabilisering
 • 4K Video
 • Vinklingsbar touchskärm
 • iAuto, SCN och AP-läge
 • Bleach Bypass
 • Wifi och OI. Share
 • AF 14-42/3,5-5,6 EZ M.Zuiko Digital ED

Liten och smidig

Den lilla storleken gör att du kan ha med dig din Olympus överallt utan att den tynger dig eller känns i vägen. Kanske tar du bilder som blir minnen för livet, kanske tar du inte en bild alls. I Vilket fall så kan din Om-D E-m10 Mark III vara med, i alla lägen.

Snabb autofokus

Om-D E-m10 Mark III har 121 autofokuspunkter med kontrastdetekterande autofokus tack vare en förbättrad processor, TruePic VIII. Med 121 fokuspunkter som täcker större delen av bilden kan du fokusera var som helst på skärmen. Kamerans kontinuerliga AF kan upptäcka motivrörelser och ansiktsprioriteringen och ögonavkänningen gör det lätt att få korrekt exponering och skärpa vid både planerad och spontan porträttfotografering.

Inbyggd bildstabilisering

Tack vare en kombination av TruePic VIII-bildprocessor och Olympus 5-axliga bildstabilisering kan du ta knivskarpa bilder utan stativ under nästan alla förhållanden. Då bildstabiliseringen finns inbyggd i kamerahuset så får du användning av denoavsett vilket objektiv som du monterar på kameran.

4K Video

Genom att filma kan man verkligen väcka liv i minnen, men ibland kan de fantastiska detaljerna i 4K-videor gå förlorade på grund av skakningar och oskärpa. Nu slipper du som nybörjarfilmare oroa dig för detta eftersom den högpresterande bildstabiliseringen finns inbyggd i kamerahuset och kompenserar för kameraskakningar, oavsett objektiv och i alla situationer.

Vinklingsbar touchskärm

Du kommer fascineras av resultaten som kan uppnås med Olympus snabba autofokussystem (AF). Genom att använda den snabba AF-pekavtryckaren på E-M10 Mark III kan du fånga det exakta ögonblicket med ett enda tryck på LCD-skärmen och frysa händelserna. Med hjälp av den vinklingsbara skärmen kan du få bilder ur spännande och annorlunda vinklar och kamerans låga vikt och lilla format gör det enkelt och smidigt att hantera dessa vinklar.

AUTO, SCN och AP-läge

AUTO-läget (tidigare iAUTO) har förbättras markant för att ge dig bättre bilder utan oskärpa och upptäcka rörelser till och med i svårt ljus.
Motivläget (SCN) har uppgraderats och hjälper dig att ta kontroll över dina resultat genom att du väljer ett av sex teman med fördefinierade inställningar.
Det avancerade fotoläget (AP) har lagts till, så att du kan finjustera dina bilder och använda mer advancerade fotograferingsmetoderna som till exempel Live Composite och Multiexponering utan att behöva gå via menyn.

Bleach Bypass

Bleach Bypass är en ny funktion i Konstfilterläget (ART) som utökar de tillgängliga fotografiska uttrycken genom att återskapa metoden att bevara silvriga färger vid framkallning.

Wifi och OI. Share

Med appen Olympus Image Share (OI.Share) är det enkelt att dela dina bilder och videoklipp med vänner över sociala medier utan att först gå via en dator. När du har anslutit till appen kan du använda en smarttelefon eller surfplatta föratt fjärrstyra kameran, överföra bilder och många andra funktioner. Som exempel går det att lägga till GPS-data i foton.

Levereras med:

 • Kamerahuslock
 • Objektivlock
 • Batteri
 • Laddare
 • Kamerarem
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.