Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

PPO-EP02 lens port

Olympus PPO-EP02 lens port

Artikelnummer: 1019750
8 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Fisheye under vatteytan
Objektivporten PRO-EP02 tar fram det bästa ur objektivet Olympus AF 8/1,8 ED Pro Fisheye M.Zuiko Digital, även under vattnet. Detta innebär att du får fantastiska makrobilder och breda fisheye-perspektiv på alla motiv under vattenytan. Vattentät ner till 45 meters djup.

Kompatibel med:

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.