Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Undervattenshus PT-051 till Tough TG-810 / TG-610

Olympus Undervattenshus PT-051 till Tough TG-810 / TG-610

Artikelnummer: 317370
1 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Olympus PT-051
När händelsernas centrum förflyttar sig från stranden ut i vattnet behöver du inte lämna kvar din Olympus digitalkamera. Undervattenshuset PT-051 har skräddarsytts för TG-810/610 och är vattentätt ner till ett vattentryck motsvarande 40 meters djup. Detta hus är perfekt för fascinerande undervattensfotografering, eller för att fånga fartfylld vattensport och lek på bild. Den tåliga konstruktionen i kompositplast skyddar kameran från vatten samtidigt som den dämpar stötar och slag uppe på land. Total kontroll över fotograferingsfunktioner såsom zoom och blixt är möjlig. Skruvfattning för konvertorer och filter.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.