-25%

Handledsrem Kyoto Black Leather

ONA Handledsrem Kyoto Black Leather

Artikelnummer: 1032396
  • Handgjord av äkta läder
  • Fodrad med mocka och vadderad för extra komfort
  • Klarar en vikt upp till 2,7kg
599 SEK798 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Handledsrem av äkta läder

Denna handgjorda handledsrem är gjord av samma äkta läder som används vid tillverkning av ONA's kameraväskor. Remmen är perfekt för dig som alltid vill ha kameran tillgänglig men inte vill ha en vanlig kamerarem.

Fördelar

  • Handgjord av äkta läder
  • Fodrad med mocka och vadderad för extra komfort
  • Fungerar med de flesta kameror

Remmen fungerar med de flesta kameror. Den är gjord för att användas med kameror som har en vikt upp till 2,7 kg men har stresstestats med kameror som väger upp till 4,5 kg.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.