Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Handledsrem Kyoto Black Leather

ONA Handledsrem Kyoto Black Leather

Artikelnummer: 1032396
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Handledsrem av äkta läder

Denna handgjorda handledsrem är gjord av samma äkta läder som används vid tillverkning av ONA's kameraväskor. Remmen är perfekt för dig som alltid vill ha kameran tillgänglig men inte vill ha en vanlig kamerarem.

  • Handgjord av äkta läder
  • Fodrad med mocka och vadderad för extra komfort
  • Fungerar med de flesta kameror

Remmen fungerar med de flesta kameror. Den är gjord för att användas med kameror som har en vikt upp till 2,7 kg men har stresstestats med kameror som väger upp till 4,5 kg.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.