Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Väskinsats Roma Black

ONA Väskinsats Roma Black

Artikelnummer: 1014728
895 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Väskinsats och organisatör i ett
Om du endast behöver din systemkamera och ett objektiv är Roma väskinsats bra att ha. Bara placera den i en vanlig väska. Den är perfekt för de mindre fotograferingarna då du inte behöver ha med dig all utrustning. Roma har också fem utvändiga fickor som hjälper dig att organisera dina saker.

Kapacitet:
En systemkamera, ett objektiv och små personliga saker.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.