Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Väska LEDpanel OR-60

Orca Väska LEDpanel OR-60

Artikelnummer: 1024572
2 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Flexibel väska för LED-panel

Orca OR-60 är en flexibel allroundväska. Speciellt framtagen att förvara LED-paneler 1000 1x1, tillsammans med strömenhet, kablar, kopplingar och ett mindre stativ. Den är mycket lätt samtidigt som den förstärkta aluminiumramen och skuminredningen skyddar din utrustning på bästa sätt.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.