Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Väska OR-1

Orca Väska OR-1

Artikelnummer: 1014606
399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Ordning och reda
Orca OR-1 är speciellt framtagen för att hjälpa dig som fotograf att organisera och förvara din nödvändigaste utrustning. Du kan med enkelhet fästa väskan på andra Orca-väskor. Väskan rymmer dynamisk mikrofon, batterier, kamperalampa, SD-kort, trådlösa system, kablar och mycket mer.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.