Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Paglink PL16+ V-mount laddare för 4st batterier

Pag Paglink PL16+ V-mount laddare för 4st batterier

Artikelnummer: 1041370
9 599 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Paglink PL16+ V-mount laddare för 4st batterier 9711

Denna laddare kan ladda upp till 4 batterier samtidigt och det finns möjlighet att sammankoppla flera batterier (om batterierna stöds). Batteriet stödjer batterierna PAGlink HC-PL94T Model 9306 och PAGlink HC-PL150T Model 931 för individuell eller sammankopplad laddning medan PAG L96e Model 9310A och PAG L96T Model 9305A kan laddas individuellt.

Fördelar

  • Ladda flera batterier samtidigt
  • Recovery Charge program

Läs mer om laddaren här

Levereras med

  • Paglink PL16+ V-mount laddare för 4st batterier 9711

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.