Artikelnummer: 1015559

Panasonic 2/3 type HD Camera Module AU-V23HS1G

2/3 type HD Camera Module AU-V23HS1G

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
160 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Panasonics modul AU-V23HS1G
Panasonics modul AU-V23HS1G har 2/3" bajonett och är anpassad för att arbeta med inspelningsenheten AU-VREC1G. Sensorn är en2/3" 3 x MOS på 2,2 miljoner pixlar.

Modulbygge
Varicam HS är designad i två olika moduler; det betyder att sensorhuvudet (AU-V23HS1G) och inspelningsenheten (AU-VREC1) är separata enheter. Flexibiliteten gör att du kan sätta ihop enheterna till en, alternativt expandera användningen till en kran eller jib genom att använda en kabel mellan enheterna. Inspelningsenheten kan även användas med Panasonics kameramodul Varicam 35 (AU-V35c1G). Det ger möjligheten att enkelt byta mellan super 35 mm och 2/3".


Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.