2/3 type HD Camera Module AU-V23HS1G

Panasonic 2/3 type HD Camera Module AU-V23HS1G

Artikelnummer: 1015559
160 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Panasonics modul AU-V23HS1G
Panasonics modul AU-V23HS1G har 2/3" bajonett och är anpassad för att arbeta med inspelningsenheten AU-VREC1G. Sensorn är en2/3" 3 x MOS på 2,2 miljoner pixlar.

Modulbygge
Varicam HS är designad i två olika moduler; det betyder att sensorhuvudet (AU-V23HS1G) och inspelningsenheten (AU-VREC1) är separata enheter. Flexibiliteten gör att du kan sätta ihop enheterna till en, alternativt expandera användningen till en kran eller jib genom att använda en kabel mellan enheterna. Inspelningsenheten kan även användas med Panasonics kameramodul Varicam 35 (AU-V35c1G). Det ger möjligheten att enkelt byta mellan super 35 mm och 2/3".


Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.