Panasonic AJ-HPX3100GE

Panasonic AJ-HPX3100GE

AJ-HPX3100GE

Artikelnummer: 317346
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
209 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Panasonic AJ-HPX3100G

Levereras utan optik, sökare och mikrofon

Registrera din produkt för utökad garanti
Panasonic Professional erbjuder ett kostnadsfritt serviceavtal med fördelar som förlängd garanti, teknisk support, låneprodukt mm. För att detta skall gälla måste serviceavtalet aktiveras.
Här kan du läsa mer om avtalet och vilken utrustning som omfattas.

Behöver din utrustning repareras, hämtas den upp hos dig och lagas normalt inom 5 arbetsdagar för att sedan skickas tillbaks till dig. Om reparationen skulle dra ut på tiden erbjuds du en låneprodukt. Panasonic gör allt för att minimera störningar i din produktion.
Registrera din produkt här.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.