AK-HC1500G multiformats HD-kamera

Panasonic AK-HC1500G multiformats HD-kamera

Artikelnummer: 309474
214 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Panasonic Premium Service
Den här kameran ingår i Panasonics Premium Serviceavtal på 2 år. Behöver kameran repareras hämtas kameran hos dig, lagas på verkstan inom fem arbetsdagar och skickas sedan tillbaka till dig. Panasonic gör allt för att minimera störningar i din produktion!

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.