Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

AK-HDC1500G SD-konverteringskort för AK-HC1500G

Panasonic AK-HDC1500G SD-konverteringskort för AK-HC1500G

Artikelnummer: 309475
33 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Registrera din produkt för utökad garanti
Panasonic Professional erbjuder ett kostnadsfritt serviceavtal med fördelar som förlängd garanti, teknisk support, låneprodukt mm. För att detta skall gälla måste serviceavtalet aktiveras.
Här kan du läsa mer om avtalet och vilken utrustning som omfattas.

Behöver din utrustning repareras, hämtas den upp hos dig och lagas normalt inom 5 arbetsdagar för att sedan skickas tillbaks till dig. Om reparationen skulle dra ut på tiden erbjuds du en låneprodukt. Panasonic gör allt för att minimera störningar i din produktion.
Registrera din produkt här.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.