AU-V35C1G Varicam S35 4K

Panasonic AU-V35C1G Varicam S35 4K

Artikelnummer: 1014775
  • Helt ny super 35 mm MOS sensor som utnyttjar Panasonics AVC-ULTRA codec för intern inspelning i 4K
  • 14 stopp dynamiskt omfång
  • Sensorhuvudet och inspelningsenheten är två olika moduler för att expandera enheten för användning på en jib eller kran via kabel
229 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Exeptionell 4K från Panasonic
Panasonic presenterar nu sin nya Super 35 mm 4K Varicam 35. En helt ny super 35 mm MOS sensor som utnyttjar Panasonics AVC-ULTRA codec för intern inspelning i 4K, UHD, 2K och full-HD. Kameran har även möjlighet att spela in 4K-raw på externenhet. Varicam 35 har PL-fattning för objektivet.

Modulbygge
Varicam 35 är designad i två olika moduler; det betyder att 4K-sensorhuvudet (AU-V35C1) och inspelningsenheten (AU-VREC1) är separata enheter. Flexibiliteten gör att du kan sätta ihop enheterna till en, alternativt expandera användningen till en kran eller jib genom att använda en kabel mellan enheterna. Inspelningsenheten kan även användas med Panasonics 2/3" kameramodul (AU-V23HS1). Det ger möjligheten att enkelt byta mellan super 35 mm och 2/3".

Upplösning och format
Sensorn har native 4096 x 2160 upplösning och har 14 stopp dynamiskt omfång. Varicam 35 använder AVC-ULTRA codec som ger ett stort utbud av inspelningsformat, där i bland;
  • 4K och UHD i AVC-ULTRA 4K
  • 2K i AVC-Intra100
  • Full-HD i AVC-Inrta 200

Kameran ger dig möjlighet till simultan inspelning av 4K/UHD, 2K/HD och low bit-rate filer (från 6 till 1,5Mb/s) för direkt color grading, monitoring och online streaming workflow.Kamerans PL-fattning ger möjligheten att använda professionella linser. Kameran har fyra kortplatser; 2 x Express P2 samt 2 x micro P2. De nya express P2-korten är anpassade för high-frame-rate (120b/s) och 4K. Micro P2-korten är anpassade för 2K och HD-formaten.

Gott om interface (3G/HD/SD-SDI) ger dig förutsättningar för anslutningar av monitorer och externa inspelare.

Här kan du läsa mer om Panasonic Varicam 35

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.