Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

AW-CA20T6G Multi I/F cable för kameran AW-HE50

Panasonic AW-CA20T6G Multi I/F cable för kameran AW-HE50

Artikelnummer: 313535
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Interfacekabel till AW-HE50

Interfacekabel från Panasonic för kameror i HE50-serien. Denna kabel ger dig kontroll över kompenent- och kompositoutput och RS422-seriekontroll. Hirose-kontakt med 20 stift i ena änden, och 3 BNC-kontakter med 2 RJ45 i andra.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.