AW-HE40HKEJ med HDMI svart

Panasonic AW-HE40HKEJ med HDMI svart

Artikelnummer: 1017451
34 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

AW-HE40HKEJ är en full-HD kamera för dig som behöver en videokamera för flexibel montering. 30 x zoom ger ett bra omfång. Denna kamera kommer med HDMI koppling och ger dig möjligheten att filma i 1920 x 1080/60p/50p.

Bra pan-tiltfunktion
Kameran kan panorera 175 grader åt vardera håll, mätt från centrum. Tiltfunktionen ger dig möjlighet att tilta upp 90 grader från centrum, dvs att du kan filma rakt upp, dessutom kan du tilta ´ned kamera 30 grader från centrum. Maximal hastighet är 90 grader per sekund.

Levereres med:

  • Nätadapter för strömförsörjning

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.