AW-HEA10KEJ PTZ Control Assist Camera svart

Panasonic AW-HEA10KEJ PTZ Control Assist Camera svart

Artikelnummer: 1022444
12 520 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Panasonic AW-HEA10KEJ PTZ control assist camera är en bra assistent när du arbetar med Remotekameror, det gör att du får en bra överblick och du kan enkelt navigera via en iPad, den inbyggda kameran är endast till för att ge dig navigering och assistans via en iPad. AW-HEA10KEJ PTZ används på följande vis:

  • Används i kombination med en 4K/HD remotekamera
  • 95 graders vidvinkel visas på din iPad från den inbyggda kameran
  • När du nuddar ett önskat område på det som visas på din iPad, så riktas din 4K/HD kamera till det önskade området
  • 4K/HD remotekamerans Pan/Tilt och Zoomfunktion kan enkelt styras via en iPad
  • Upp till nio positioner kan förprogrameras så att du snabbt kan ta dig mellan dessa positioner

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.