Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

AW-HN130WEJ, SDI, HDMI, NDI vit

Panasonic AW-HN130WEJ, SDI, HDMI, NDI vit

Artikelnummer: 1041127
73 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Full HD-kamera med tilt/pan

Den mycket känsliga övervakningskameran AW-HN130WEJ är utrustad med tre nyutvecklade 1/2,86-typ tre MOS-sensorer. Dessa gör det möjligt att filma med hög kvalitet även i svagt ljus, dessutom får du ett överlägset signal-/brusförhållande och hög upplösning. Skillnaden mellan AW-HE130 och AW-HN130 har NDI HX kompabilitet över nätverk.

Fördelar:

  • Utmärkt svar på fjärrkontrollen och mycket exakt stoppkontroll
  • Låg ljudnivå under drift vilket är idealiskt för tysta miljöer


Förutom 3G-SDI och HDMI, stöds även full HD via IP transmission. Kameran levererar upp till fyra kanaler med IP-strömmande video (H.264). Den har en skarp och snabb bländare på f/1,6 medan objektivet har en optisk zoom på 20x samt en innovativ 1,4x digital extender som kan öka den effektiva brännvidden på objektivet med 40% samtidigt som den levererar jämn video med hög upplösning.

Inbyggd bildstabilisator

Den inbyggda bildstabilisatorn minimerar automatiskt effekten av små vibrationer från ytan som kameran är monterad på. Genom att ansluta till en nätverksenhet som stöder IEEE 802,3 vid POE+ standard, kan ström levereras via LAN-kabel. Eftersom det inte är nödvändigt att installera ett nätaggregat med ett lokalt vägguttag kan installationskostnaderna minskas betydligt. Tack vare den högt utvecklade pan-/tilt-designen får du mjukare och mer naturliga rörelser under inspelning. Du får ett panintervall på ±175° och tiltintervall på -30° till 210°.

Fullständiga specifikationer hittar du här.

Levereras med:

  • Nätdel för strömförsörjning

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.