Batterigrepp DMW-BGG9 till G9

Panasonic Batterigrepp DMW-BGG9 till G9

Artikelnummer: 1036905
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Batterigreppet ger dig möjligheten att använda två stycken batterier i din G9, ett i kamerahuset och ett som sitter i greppet och på så vis utöka din batteritid. Du får också ett bättre grepp på kameran, som är speciellt påtagligt ihop med lite tyngre objektiv som Panasonic Leica DG Vario-Elmar 100-400mm f/4,0-6,3 ASPH Power O.I.S eller Panasonic Leica DG Elmarit 200mm f/2,8 Power O.I.S. Greppet ger dig även tillgång till en veritkalavtryckare för dig som fotograferar mycket stående format och har knappar för ISO, WB, AF/AE-Lock,Exponeringskompensation, ett främre och bakre inmatningshjul samt joystick för justering av autofokusområdet.

Fördelar:

  • Möjlighet till dubbel batteritid
  • Vertikalavtryckare med reglage
  • Vädertätat på samma nivå som DC-G9

Kompatibel med:

Levereras med:

  • Batterigrepp DMW-BGG9

 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.