Panasonic Batterigrepp DMW-BGG9 till G9
Artikelnummer: 1036905

Panasonic Batterigrepp DMW-BGG9 till G9

Batterigrepp DMW-BGG9 till G9

Webblager
Beställs från leverantör, leverans inom 3-7 dagar
Butikslager:
4 099 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Batterigrepp DMW-BGG8 till DC-G9

Batterigreppet ger dig möjligheten att använda två stycken batterier i din G9, ett i kamerahuset och ett som sitter i greppet och på så vis utöka din batteritid. Du får också ett bättre grepp på kameran, som är speciellt påtagligt ihop med lite tyngre objektiv som Panasonic Leica DG Vario-Elmar 100-400mm f/4,0-6,3 ASPH Power O.I.S eller Panasonic Leica DG Elmarit 200mm f/2,8 Power O.I.S. Greppet ger dig även tillgång till en veritkalavtryckare för dig som fotograferar mycket stående format och har knappar för ISO, WB, AF/AE-Lock,Exponeringskompensation, ett främre och bakre inmatningshjul samt joystick för justering av autofokusområdet.

Fördelar:

  • Möjlighet till dubbel batteritid
  • Vertikalavtryckare med reglage
  • Vädertätat på samma nivå som DC-G9

Kompatibel med:

Levereras med:

  • Batterigrepp DMW-BGG9

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.