Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kortläsare AU-XPD1E för P2-kort

Panasonic Kortläsare AU-XPD1E för P2-kort

Artikelnummer: 1015561
4 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kompakt och lätt P2-kortläsare med en port. Överfär data i en hastighet på upp till 2,4 GB/s från ett expressP2-kort och 1,2 GB/s från ett P2-kort. Anslut kortläsaren till en PC eller Mac med USB 3.0-kabel.

MicroP2 kan användas med adapter.

AU-XPD1E är endast 33 mm tjock och väger 280 g.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.