Leica DG Vario-Elmarit 50-200mm f/2,8-4,0 ASPH

Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 50-200mm f/2,8-4,0 ASPH

Artikelnummer: 1038717
 • Smidigt teleobjektiv motsvarande 100-400 mm.
 • Snabb, tyst autofokus, vädertätning och bildstabilisering.
 • Passar utmärkt till både video och stillbild.
20 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Leica DG Vario-Elmarit 50-200mm f/2,8-4,0 ASPH
UV-filter L395 SMC 67 mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
22 659 SEK
Leica DG Vario-Elmarit 50-200mm f/2,8-4,0 ASPH
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
21 118 SEK

Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 50-200mm f/2,8-f/4 ASPH Power O.I.S är en kompakt telezoom som fungerar lika bra till video som stillbild. En snabb linjär autofokusmotor ger en mjuk och snabb skärpeinställningen och genom att fixera den andra linsgruppen reduceras skiftningen i bilden under zoomning. Brännvidden motsvarar 100-400mm vilket gör att objektivet passar utmärkt till naturfoto och andra tillfällen då du måste komma nära.

Fördelar:

 • Motsvarar 100-400mm
 • Kompakt och lätt
 • Vädertätat
 • Power O.I.S
 • Snabb autofokus
 • Kompatibel med telekonverter

Motsvarar 100-400mm

En telezoom används ofta för naturfotografering och sport där du behöver komma nära ditt motiv. Ljusstyrkan på f/2,8 till f/4 ger dig möjlighet att hålla nere slutartiderna vid snabba rörelser och den goda närgränsen ger dig bra möjlighet att komma nära små motiv. Objektivet är tillverkat med 21 linselement i 15 grupper varav två asfäriska linselement, två UED linser, två ED linser och 1 UHR lins.

Kompakt och lätt

Micro 4/3-system är känt och omtyckt för sina kompakta, små kameror och objektiv. Att ha ett 400mm med hög ljusstyrka som väger ca 700 gram och är strax över 13cm långt ger dig nya möjligheter för telefotografering och filmning när du rör dig till fots och vill hålla nere vikten på din utrustning.

Vädertätat

När objektivet används ihop med en Lumix kamera med vädertätning så har du en utrustning som tål en hel regn och rusk. Objektivet tål även temperaturer ner till -10ºc.

Power O.I.S

Objektivet har inbyggd bildstabilisering som fungerar ihop med Panasonic Lumix-kameror som har stöd för Dual IS. Genom att båda stabiliseringarna samarbetar får du en enormt kraftfull bildstabilisering som både hjälper dig att få skarpa stillbilder och har möjligheten att handhålla kameran vid videofilmning.

Snabb autofokus

Den snabba autofokusen med hög uppdateringsfrekvens på 240fps gör att objektivet snabbt hittar skärpan och bibehåller en bra följande autofokus med minimerat wobblande.

Kompatibel med telekonverter

Objektivet är kompatibelt både med DMW-TC14 och motsvarar då ett 140-560mm samt DMW-TC20 och motsvara då hela 200-800mm. 

Levereras med:

 • Motljusskydd
 • Främre och bakre objektivlock
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.