Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lumix G Vario 12-32mm f/3,5-5,6 ASPH Mega O.I.S

Panasonic Lumix G Vario 12-32mm f/3,5-5,6 ASPH Mega O.I.S

Artikelnummer: 1008878
  • Väldigt liten normalzoom till Micro4/3 kameror, perfekt för resor.
  • Motsvarar 24-64 mm.
  • Utrustad med bildstabilisator.
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Lumix G Vario 12-32mm f/3,5-5,6 ASPH Mega O.I.S
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
3 618 SEK
Lumix G Vario 12-32mm f/3,5-5,6 ASPH Mega O.I.S
UV-filter 010 37mm
Främre objektivlock Smart-Snap med snöre 37mm
3 998 SEK
Panasonic AF 12-32/3,5-5,6 G Vario ASPH Mega OIS
Kompakt objektiv med en användbar brännvidd på 12-32mm (motsvarar 24-64mm i 35mm formatet). Passar allt från landskapsfotografering till snabba snapshots. Objektivet är konstruerat i ett kompakt metallhölje med en zoommekanik som inte påverkar det yttre formatet. Med 8 linser i 7 grupper varav 3 asfäriska element gör att man kunnat producera ett kortare objektiv med bibehållen optisk prestanda. ED-linsen ger minimal kromatisk aberration ut i hörnen genom hela zoomomfånget. Elementen har multi-coating-behandlats för att reducera blänk och reflexer. Är utrustat med ett elektroniskt fokussystem och stemotor för mjuk och tyst drift som samverkar med kamerans AF-system både vid fotografering och filmning.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.