Lumix G Vario 35-100mm f/2,8 II ASPH Power O.I.S

Panasonic Lumix G Vario 35-100mm f/2,8 II ASPH Power O.I.S

Artikelnummer: 1031542
  • Smidig telezoom motsvarande 70-200 mm med konstant ljusstyrka på f/2,8.
  • Brännvidden och bländaren gör det utmärkt för porträttfotografering.
  • Vädertätat, snabb autofokus och smidig storlek.
12 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Värdepaket

Lumix G Vario 35-100mm f/2,8 II ASPH Power O.I.S
UV-filter L395 SMC 58 mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
13 552,40 SEK13 818 SEK
Lumix G Vario 35-100mm f/2,8 II ASPH Power O.I.S
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
12 618 SEK

Kraftfull telezoom med inbyggd optisk bildstabilisering

Denna telezoom från Panasonic har ett kraftfullt zoomomfång på 35-100 mm vilket motsvarar 70-200 mm i 35 mm-format och en ljusstyrka på f/2,8 genom hela zoomomfånget. Den mjuka bakgrundsoskärpan gör att objektivet passar perfekt för porträtt samtidigt som du kan fånga action- och sportbilder med perfekt skärpa tack vare inbyggd optisk stabilisering. Den vädertåliga konstruktionen gör att du kan ta objektivet med dig ut i naturen oavsett väder.

  • Telezoom motsvarande 70-200 mm i 35 mm-format
  • Inbyggd optisk bildstabilisator - Power O.I.S
  • Vädertätat mot stänk, smuts och kyla

Skarpa bilder med Power O.I.S

Med Power O.I.S, en avancerad inbyggd optisk bildstabilisator i objektivet får du skarpa konturer över hela din bild. Tekniken, som är en uppgradering av Panasonics MEGA O.I.S, kompenserar även för större kamerarörelser och vibrationer. Med detta objektiv kan du ta verklighetstrogna bilder med enastående skärpa även utan stativ.

Avancerad linskonstruktion

Objektivet har 18 linselement i 13 grupper med två ED-linswe (Extra-Low Dispersion) samt en UED-lins (Ultra Extra-Low Dispersion) som korrigerar kromatisk aberration och bidrar till skarpa bilder med hög kontrast och klara färger från hörn till hörn. En Nano Surface Coating, antireflexbehandlad eliminerar reflexer och blänk så att du får kristallklara bilder även vid fotografering med en ljuskälla i mörker.

Vädertätning

Panasonic Lumix G Vario 35-100mm f/2,8 II ASPH Power O.I.S står emot alla typer av väder och vind tack vare en konstruktion som är helt vädertätad mot stänk, smuts och kyla. De inre linselementet är dessutom skyddade mot sand och regn.

Stöd för videofilmning

Med videostöd får du en mjuk och följsam bländarinställning vilket gör att du slipper hopp i exponeringen. Med en snabb och tyst autofokus passar detta objektiv perfekt till videoinspelning i 4K där exakt skärpa är extra viktigt.

Levereras med:

  • Motljusskydd
  • Främre och bakre objektivlock
  • Väska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.