Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Shoulder Mount Module AU-VSHL1G

Panasonic Shoulder Mount Module AU-VSHL1G

Artikelnummer: 1015555
16 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Panasonic Shoulder Mount AU-VSHL1G är ett smart avlastande axelstöd till din Panasonic Varicam. Stödet har fäste för rods (15 mm) i framkanten och är justerbart 110 mm framåt och bakåt för att anpassa avlastningen utifrån de linser du använder på kameran.

Passar perfekt till dessa kameramodeller
  • AU-V35C1G
  • AU-23HS1G


@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.