Videomixer AV-HS410EJ

Panasonic Videomixer AV-HS410EJ

Artikelnummer: 318959
85 160 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Panasonic AV-HS410
AV-HS410 levereras som standard med 9 ingångar och som kan byggas ut med expansionskort till en maximal kapacitet på 13 ingångar. Det ger mångsidiga effekter, inklusive övergångar med digital videoeffekter och chroma key. LCD- skärmen på sju tum förbättrar underlättar vid ändringar av inställningar.

Mixern är utbyggbar för att klara 3D bildmixning samt hjälpmedel för 3D mixning.

Registrera din produkt för utökad garanti
Panasonic Professional erbjuder ett kostnadsfritt serviceavtal med fördelar som förlängd garanti, teknisk support, låneprodukt mm. För att detta skall gälla måste serviceavtalet aktiveras.
Här kan du läsa mer om avtalet och vilken utrustning som omfattas.

Behöver din utrustning repareras, hämtas den upp hos dig och lagas normalt inom 5 arbetsdagar för att sedan skickas tillbaks till dig. Om reparationen skulle dra ut på tiden erbjuds du en låneprodukt. Panasonic gör allt för att minimera störningar i din produktion.
Registrera din produkt här.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.