Videomixer AV-HS450EJ

Panasonic Videomixer AV-HS450EJ

Artikelnummer: 310931
160 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Prisvärd och högpresterande mixer med 16 SD/HD-SDI ingångar. Inbyggd Multiviewer på dubbla skärmar, flera keyers, fyra AUX bussar, dubbla Picture-in-Picture (PiP) och 3D effekter för både bakgrund och key-ingångar. 16 inbyggda frame-synchronizers, fyra inbyggda up-converters, fyra SD/HD-SDI utgångar och dubbla skalbara DVI-utgångar.

Mixern stöder 1080/50i, 1080/24Psf, 1080/23.98Psf, 720/50p HD-format och 576/50i i SD. Plats finns för extrakort för utbyggnad. Mixern har även dubbla nätdelar.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.