Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vidvinkelkonverter DMW-GWC1

Panasonic Vidvinkelkonverter DMW-GWC1

Artikelnummer: 320214
1 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Panasonic vidvinkelkonverter DMW-GWC1
Vidvinkelkonvertern har först och främst funktionen att få med ännu mer i bilden. Genom att skruva på DMW-GWC1 med faktor 0,79x får kameran en extremt bred vidvinkel på 11 mm (35 mm motsv. 22 mm) i stället för kitoptikens standard på 14 mm, något som kanske särskilt uppskattas vid landskapsfotografering eller vid gruppbilder inomhus när det är begränsat utrymme.

Med konvertern medföljer en adapterring för anslutning till antingen den motordrivna X optiken 14-42/3,5-5,6 Lumix G X eller det fasta pancake-objektivet 14/2,5 ASPH Pancake

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.