Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ace HDMI sändare

Paralinx Ace HDMI sändare

Artikelnummer: 1021745
7 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Detta är en sändare med HDMI anslutning.

Ace från Paralinx är ett trådlöst video system för att skicka okomprimerade HD signaler, i realtid, utan fördröjningar. Räckvidden på upp till 100 meter ger dig stora mobila möjligheter. Sändaren kan skicka signal till 4 st mottagare.

Fördelar:

  • Noll fördröjning (mindre än 1 ms)
  • Räckvidd upp till 100 meter
  • Okomprimerad signal upp till 1080/60p
  • Ruggad aluminium och ABS plast för tåligheten

Levereras med:

  • 1 PTap to right-angle barrel power cable (18in/45cm) för sändare
  • 1 HDMI kabel 45 cm
  • 1 mini-USB kabel, för uppdatering
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

VIKTIG INFORMATION! JUST NU HAR VI PROBLEM MED ATT GAMLA ORDER-SMS SKICKAS UT TILL VÅRA KUNDER. DETTA ÄR ETT TILLFÄLLIGT FEL SOM KOMMER ATT ÅTGÄRDAS SNARAST. VI BER OM URSÄKT FÖR DET SOM INTRÄFFAT OCH TACKAR FÖR VISAD FÖRSTÅELSE.  

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.