Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kameraryggsäck Everyday Backpack 20L svart

Peak Design Kameraryggsäck Everyday Backpack 20L svart

Artikelnummer: 1036524
  • Flexfold-avdelare gör det lätt att organisera din utrustning
  • Lättåtkomligt med tre öppningar
  • Full med smarta lösningar och vädertätat tyg
  • Snabb åtkomst från sidorna och smart Stängningsmekanism
  • 2 stycken gömda remmar låter dig spänna fast större saker på utsidan av väskan

Välj färg

1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Kameraryggsäck Everyday Backpack 20L svart
Red Whips 12-pack
Minneskortväska SD Pixel Pocket Rocket
2 108 SEK
Kameraryggsäck Everyday Backpack 20L svart
Väska för 2 DSLR-batterier
Väska Pee Wee Pixel Pocket Rocket
2 118 SEK

Everyday Backpack 20L

Ryggsäck med fokus på smidighet och design, full med smarta lösningar. Perfekt för alla dagar, både med och utan kamerautrustning.

Fördelar:

  • Fack för 15" dator
  • Snabb åtkomst från sidorna
  • Vädertätat tyg och blixtlås
  • Full med smarta lösningar

Lättåtkomligt med tre öppningar

Everyday Backpack har tre stora öppningar. En i toppen och en på var sidan, så du kan packa och komma åt dina grejer precis som du vill. Från ett blixtlås i toppen kommer du åt ett dedikerat laptopfack och insidan av sidoöppningarna och topplocket är utrustade med fickor för organisering av småsaker.

Maglatch

Stängningsmekanismen för topplocket kombinerar både magnet och mekanik för ett smart lås. Flera olika steg låter dig stänga väskan snabbt och smidigt oavsett om den är nästan tom eller överfull. Lika smidig att öppna som att stänga, även med enbart en hand.

Åtkomst i farten

Lättjusterade axelremmar gör det möjligt att snabbt komma ställa in väskan eller komma åt sidofacken utan att ta av sig ryggsäcken. Genom att öppna ena axelremmen kan du svinga fram ryggsäcken och komma åt sidofacken.

Flexfold-avdelare gör det lätt att organisera

På insidan finns origami inspirerade avdelare som snabbt justeras efter just dina behov för stunden. Deras styva konstruktion med förvikningar gör dom lätta att justera, vika och anpassa.

Everyday på riktigt

Både tyget och blixtlåsen är vädersäkert så du kan använda väskan i alla lägen.

Smart expanderbar

Två stycken gömda remmar låter dig spänna fast större saker på utsidan av väskan. Fickorna på utsidan expanderar vid behov ger extra utrymme åt tex vattenflaskor eller små stativ.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.