Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lid Organizer 1659 till Peli 1650

Peli Lid Organizer 1659 till Peli 1650

Artikelnummer: 1031646
749 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

The Pelican 1659 Photo Lid Organizer

The Pelican 1659 Photo Lid Organizer är speciellt designad för Pelican 1650. Tillverkad i nylon och många olika fack med blixtlås i olika storlekar gör det lätt att organisera dina tillbehör.

Allt som behövs för installationen medföljer

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.