Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Slitstark och vattentät rullväska med låg vikt

Peli Väska 1535TP Air Case svart med TrekPak avdelare

Artikelnummer: 1027228
  • Dammtät och i det närmaste okrossbar väska
  • 100% vattentät
  • utrustad med tystrullande hjul med kullager av rostfritt stål samt ett inskjutbart förlängningshandtag
4 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Slitstark och vattentät rullväska med låg vikt
Pelicase är en dammtät och i det närmaste okrossbar väska tillverkad i Polypropylene. Den är 100% vattentät tack vare en o-ring i Neoprene som tätar mellan lock och väskdel. Pelicase är utrustad med en automatisk tryckutjämningsventil för att reglera tryckförändringar vid flygtransport eller stora temperaturskillnader.

Pelicase Air är superlätt med en vikt på endast 3,9 kg. Väskan är utrustad med tystrullande hjul med kullager av rostfritt stål samt ett inskjutbart förlängningshandtag. Den har även ett haspskydd av rostfritt stål, gummiövergjutna handtag och en borttagbar korthållare av polykarbonat.

Levereras med avdelare.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.