Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Väska 1615TP Air Case svart med TrekPak avdelare

Peli Väska 1615TP Air Case svart med TrekPak avdelare

Artikelnummer: 1027243
7 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Hård väska gjord för att ta med sig på flyget

Transportera din utrustning enkelt och lätt med Peli Case Air. Peli™ Air-väskorna har upp till 40% lägre vikt än vanliga polymerväskor vilket är en rejäl fördel i jakten på att hålla vikten nere. Peli Case Air är gjorda för att passa flygbolagens maximala inchakningsstorlek men kolla med ditt flygbolag i förväg för att vara helt säker.

Väskans inredning är modulbaserad och fullt möblerbar för att du ska kunna anpassa den till just dina behov.

Fördelar

  • Tystrullande hjul med kullager av rostfritt stål
  • Inskjutbart förlängningshandtag
  • Automatisk utsläppsventil - Håller vatten och damm ute, samtidigt som lufttrycket balanseras
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.