Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

645Z Image Transmitter 2

Pentax 645Z Image Transmitter 2

Artikelnummer: 1018474
2 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Smidigare studiofotografering
Med Image Transmitter 2 kan du styra din Pentax 645Z direkt från datorn; perfekt vid studiofotografering. Du kan se Live View direkt på datorn för att ställa in bländare och ISO, bilderna förs sedan direkt över till datorn. Med andra ord kan du spara tid och dessutom få ett säkert resultat på en gång.

Läs mer om programvaran hos Ricoh.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.