Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blixt AF201FG

Pentax Blixt AF201FG

Artikelnummer: 1031190
  • Huvudet är vinklingsbart så du kan studsa och rikta ljuset
  • Ett tydligt reglage på baksidan slår på/av blixten
  • Blixten drivs av 2st AAA batterier
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kompakt blixt till pentax systemkameror

Kompakt blixt som både passar PENTAX K-serien och den mindre och lättare Q-serien. Tack vare 18 tätningar är den mycket driftsäker då den är skyddad mot både damm och regn, precis som pentax systemkameror

Huvudet är vinklingsbart så du kan studsa och rikta ljuset åt det hållet du vill, antingen mot väggar eller reflexskärmar. En inbyggd vidvinkeldiffusor ger dig en spridning motsvarande 20mm. Ett tydligt reglage på baksidan slår på/av blixten och där ställer du även vilket blixtläge du vill använda. AF201FG har stöd för P-TTL, P-TTL med sync på andra ridån och manuell inställning i 1/4 steg. Blixten drivs av 2st AAA batterier och laddningstiden är 4-7 sekunder vid full effekt.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.