Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blixt AF360FGZ II

Pentax Blixt AF360FGZ II

Artikelnummer: 1006682
  • Vädertätad blixt för tuffa miljöer
  • Inbyggt LED-ljus för filminspelning
  • inbyggd vidvinkelskiv tecknar blixten ut ned till 20mm i vidvinkel
4 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Pentax AF360FGZ II
Vädertätad blixt med ett ledtal på 36 vid ISO 100 för Pentax systemkameror. Blixten är designad för att fungera även under tuffa förhållanden utomhus i regn och dimma. Speciellt för blixten är också att den har inbyggt LED-ljus för filminspelning. Den inbyggda zoomreflektorn täcker brännvidder från 24 mm till 85mm (motsvarande småbildsformatet). Med den inbyggda vidvinkelskivan tecknar blixten ut ned till 20mm i vidvinkel.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.