Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

D-FA 100mm f/2,8 Macro WR

Pentax D-FA 100mm f/2,8 Macro WR

Artikelnummer: 311921
6 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

D-FA 100mm f/2,8 Macro WR
Polarisationsfilter cirkulärt slim 49mm
UV-filter L395 SMC 49 mm
7 218 SEK
D-FA 100mm f/2,8 Macro WR
B+W UV-filter 010 MRC 49mm
Polarisationsfilter cirkulärt 49mm
7 944 SEK
Pentax D-FA 100/2,8 Macro WR
Ett nytt makroobjektiv från Pentax med vädertätning för krävande utomhusfotograferingar. Det nya objektivet har en trumma av högklassig chippad aluminium och har fått en mer sofistikerad och exklusiv design jämfört med tidigare D FA-objektiv. Även fokusringens mekanism har vidareutvecklats för förbättrad manuell fokusering.

En vädertålig konstruktion minimerar intrång av vatten och fukt. Genom att montera objektivet på ett vädertålig Pentax kamerahus får man ökad tillförlitlighet vid fotografering i regn eller dimma, liksom i situationer där kameran utsätts för vattenstänk. Objektivet har även Pentax original SP (Super Protect) ytbehandling på frontlinsen för att stöta bort damm, vatten och fett och för att minimera fingeravtryck. Sammantaget gör dessa egenskaper objektivet idealiskt för alla typer av utomhustillämpningar.

Objektivet fungerar även med analoga systemkameror.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.